Сали Шабан пред „Нов живот“: След 38 часа безсъние и умора катастрофирах и раних човек За себе си мога да кажа, че в тежкия инцидент оцелях по чудо - без нито една драскотина, сподели кандидатът на ДОСТ за кмет на община Момчилград

Сали Шабан

На 26 октомври в 6 ч. сутринта катастрофирах с колата си в Кърджали. Резултатът е един ранен работник на мястото на катастрофата и напълно унищожената кола. Причината бе 38-часовото безсъние и умора от предизборната ми дейност в община Момчилград, където се кандидатирам за кмет и общински съветник от партия ДОСТ. За себе си мога да кажа, че в тежкия инцидент оцелях по чудо – без нито една драскотина. Това заяви в отговор на „Нов живот“ Сали Шабан, кандидат на ДОСТ за кмет на община Момчилград.

Ето как описа той тежкия инцидент, който се случи с него в деня за размисъл:

„Как се случи всичко? Преди зазоряване потеглих от Момчилград към Кърджали след поредица от предизборни срещи и 38 часа безсъние. Пътувах сам. Опитвах се да бодърствам, но след като минах моста над Арда, изведнъж сърцето ми сякаш заспа. Изпуснах управлението, колата мина в насрещното и се заби в новострояща се постройка недалеч от бензиностанцията. Веднага дойдох на себе си, чух и викове на човека, който за нещастие е бил на това място в този момент и бе засегнат от удара. От колата не беше останало нищо. Треперех целия, но можех да се огледам и да установя, че съм оцелял – без нито една драскотина.

Най-много съжалявам, че пострада човек – работник от фирма по чистотата. Още вчера мои най-близки хора го посетиха в болницата. Той е със счупен крак, предстои му операция. Искрено му желая скорошно оздравяване и възстановяване.

Няколко часа продължи огледът на органите на пътна полиция, установиха, че нямам алкохол в кръвта. Знам, че разследването на пътния инцидент ще продължи.

Днес в деня на изборите намерих сили в себе си отново да бъда в Момчилград, с хората които повярваха в мен.“

Бележка на „Нов живот“:

Днес  от ЦИК съобщиха, че  Сали Шабан Ибрям , регистриран като кандидат за общински съветник на община Момчилград от партия „ДОСТ“, в изборите за общински съветници и за кметове на 27 октомври,  е привлечен като обвиняем по досъдебно производство. 

В същото време от партия ДОСТ разпространиха становище, че „емисари на ДПС обикалят от къща на къща и лъжат избирателите, че г-н Сали Шабан се е отказал от предизборната надпревара, след катастрофата, която той преживя на вчерашна дата в Кърджали (26.10.2019). Наглостта на ДПС стигна дотам, че първоначално разпространиха слуха, че Сали Шабан е починал. Тези гнусни провокации, показват че ДПС са в паника и са безсилни да водят предизборна кампания с реални аргументи и идеи. Тяхното единствено оръжие са лъжите,  рекетът и грубият силов натиск върху избирателите.“

Така кандидатът за кмет от ДОСТ Сали Шабан  остана без имунитет, но това няма връзка с днешния вот.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache