Никола Чанев: Място за униние няма, показахме, че ДПС и модела Хасан Азис може да бъде съборен Честитя на победителя, надявам се този му мандат да е доста по-успешен от предишните му четири

Благодаря на всички граждани на Кърджали, които гласуваха, благодаря на всички, които подкрепиха моята кандидатура за кмет и листата за общински съветници на ГЕРБ и на всички, които се включиха в тази кампания, защото тя беше една позитивна, изпълнена с емоции и заряд, една кампания, която лично ме зареди. Тук е мястото да честитя на победителя Хасан Азис. Надявам се този му мандат да е доста по-успешен от предходните четири, каза на пресконференция кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Кърджали Никола Чанев.

Място за униние няма. Ние показахме, че ДПС и моделът Хасан Азис в Кърджали може да бъде съборен. На 900 гласа бяхме от балотаж. Кърджали се събуди, разбира се, искаше ни се да се събуди малко повече. Има известно разочарование, защото бяхме много близо до балотажа, за съжаление, не успяхме да преминем този рубикон този път, но аз знам, че мога да направя много за кърджалийци без да съм кмет на нашия град. Продължавам работата си по всички проекти, които започнах като областен управител на област Кърджали, обяви той. Обяви, че ще разчита много на неправителствените организации, защото това, което не може да свърши местната власт, може да бъде свършено от гражданските инициативи с гражданската енергия.

Никола Чанев похвали опонентите си. В ромската махала са спечелили безапелационно тези избори. Явно са провели една изключително добра  агитация. Радвам се, че в България изборите са оказаха изключително интересни за туристите. В община Кърджали пристигнаха около 2000 туристи пристигнаха от Турция, изтъкна кандидат-кметът.

Смятам, че проведохме една позитивна, положителна кампания. Това не значи, че сме спестявали истините за нашия град. Напротив искам да уверя новия стар кмет и общинските съветници, че ще бъда коректив на това управление в полза на гражданите, ще защитавам интересите на гражданите. Ако някой очаква Никола Чанев и партия ГЕРБ да са се примирили и видите ли няма да са коректив, дълбоко бъркат, категоричен бе той.

Той съобщи,  че Кърджали са привлекли 7500 избиратели. ГЕРБ е първа политическа сила в града, след нея са ДПС с 4900 и БСП с 2600. В околните села ГЕРБ е подкрепена от около 1500 човека. Огромно им благодаря, защото те се изправиха срещу една машина, показаха смелост, застанаха открито с лицата си, не се поддадоха на различните „добри практики”, заяви Никола Чанев. Отново повтарям, показахме, че ДПС в Кърджали може да бъде бито, модела Хасан Азис може да бъде променен. Не стана сега, вярвам, че след четири години това вече ще е факт, заяви Никола Чанев.

Валери КОВАЧЕВ

14 коментара

 1. Мария каза:

  Как да се борите срещу плащане, цигани и торизъм… ЛЪКИ СЪЩОТО МАКАР ДА НЯМАМЕ ЦИГАНИ.

 2. Анонимен каза:

  Теэи от ДПС по къщите идваха да агитират срам и поэор

 3. Вече не каза:

  Моделът Чанев-Караянчева кога ще се разбие? Казва председателят на Народното събрание: „Чанев чу проблемите на хората “ Чул бил, а толкоз време пари на държава е получил на вятъра. Не е ли тук да решава наши проблеми, само грешна информация даваше за работата на другите и ние му се вързахме, защото същото от трибуната повтаряше госпожа Караянчева.

 4. Анонимен каза:

  До 14:29
  От години така се работи и това е вид внимание, а не да пълниш с похвали пощенските кутии. С лице към хората

 5. Анонимен каза:

  Какво внимание хората не са малумни всеки ще гласува эа когото прецени не е нужно да нахалстват така по домовете

 6. Ир. ХРИСТОВА каза:

  Съединението прави силата! Имате 4 години за размисъл, диалог, ДИПЛОМАЦИЯ… Намерете точния човек, с нови идеи и програма, за да обедини всички етноси. Инак градът пак ще тъне в мизерия и мрак! Чака ви много работа, а не празни приказки! Успех!

 7. Анонимен каза:

  Ами да видим като е с лице към иэбирателите дали ще спаэи това което обещаваха

 8. Майкъл жаксън каза:

  Как да гласува ме за вас вие от герб саборих те домовете на бедните хора на минус 15 градуса зимата децата им бяха на улицата като кучета за какво говорим я си помислете добре да ли вашата партия заслужава този глас

 9. Анонимен каза:

  Kaндидатката на герб от село Калоянци Бахтишан след като загуби изборите вече за втори път РУГАЛА хората следните думи…Продължавай те да пълзите още четири години като цигани

 10. Анонимен каза:

  Мерси герб за глада. Още Чанев не кмет и санирахте блоковете ваши, на роднините ви. Засрамете се. Много направи инж. Хасан Азис за града. Кой вас ще слуша, замислил сте се. Прокудихте българите от къде ли не. Кога караянчева се завърне със семейството си и Калина, внучките, виж тогава бихме цяла рота отишли и ще им съдестваме за герб. Иначе забравете. Уморихте маса народ. Четем некролог, р. Лолов 1980,40 дни от смъртта. Време ви е да се по разходите към църквите и що не по улиците да видите по дърветата на качени некролози на млади хора.

  • Идриз Чавуш каза:

   Срамота! Г-н Чанев ли трябва да ви храни,колко глупово звучат вашите думи…!Хасан Азис бил направил много неща..,за какви неща ,защо не пишете,какво е направил,дали има нещо,което да е направил и то да е хубаво,вие не виждате ли в какви тротоари се движим,а разбитите улици с огромни дупки,улици без никакво осветление,движим се с фенерче в ръка,картината е много грозна в целия град.Младите хора, които тръгнаха от града,само заради Хасан Азис избягаха,защото той е главният виновник за тяхната немотия.Вие го избрахте за пети мандат,питайте него за вашите проблеми,може би той ще ви храни.

 11. Шукри каза:

  Да Хасан агата направи много неща.Но има много неща които той незнае как негови съветници,служители в общината стари депутати са направили колко много незаконни неща далавережийски образували са един кръг и изнудват хората ДПС губи доверие заради тех и ще има много хора дето ще се отклонят към ГЕРБ

 12. Taner каза:

  Vinagi ste speceli izborite hasan aziz stoto toi naroden covek

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache