Никола Чанев се отказва от общински съветник, остава областен управител За първи път постигаме резултат над 9000 гласа в Кърджали, за съжаление избирателната активност беше ниска и това е тревожното, каза той

За първи път постигаме резултат над 9000 гласа в Кърджали. За съжаление избирателната активност беше под петдесет процента, и това е тревожното. В самия град не излязоха да гласуват сигурно около десет хиляди човека. Това трябва да е притеснително за всеки един човек, който се занимава с политика, защото, за да имаме тежест всички като политическо представителство, като хора, които искат да решават проблемите на нашите граждани, трябва да привличаме колкото се може повече избиратели. За разлика от всички останали партии резултатът на партия ГЕРБ се повиши, каза пред журналисти кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Кърджали Никола Чанев.

Надяваме се следващия път градът да е по-събуден, сега се събуди, надяваме се да е още по-буден, добави още той. За дванадесет години никога не сме се отказали от Кърджали и няма да се откажем през следващите години, защото видяхме, че можем, видяхме, че години наред работа на терен, убеждаване на хората, даването на добрите примери, са полезни и това мотивира голяма част от хората да излязат да гласуват, заяви областният координатор на ГЕРБ Цвета Караянчева.

Никола Чанев, който е избран за общински съветник, обяви, че още днес ще подаде заявление, че се отказва да бъде в местния парламент. Повече ни трябва като областен управител, имаме достатъчно качествени хора в общинската листа, допълни Цвета Караянчева. НЖ

6 коментара

 1. Анонимен каза:

  Neka na negovo miasto da vleze dokazan ob6tinski savetnik kato d-r Gospodinova minalia mandat kato predsedatel na komisiata po zdraveopazvane pomogna na mnogo hora zaslujava otnovo da e tam!

 2. Анонимен каза:

  Тези 10 000, ако бяха за Чанев, като пред одрински порти щяха да излязат , ама са против . Казаха има достатъчно кой за Хасан да гласува

 3. Анонимен каза:

  Аз гласувах за промяна в този град и поне съвестта ми е чиста.Тези които не отидоха да гласуват после да не мрънкат,че града бил тъмен,мръсен и с разбити улици.

 4. Covek каза:

  I az misla da podkrepim doktor gospodinova.profesionalist e

 5. Анонимен каза:

  Доктор Господинова е доказания работещ общински съветник!

 6. Анонимен каза:

  Някой няма ли да потърси отговорност от кмета защо почти половината поставени нови лампи не светят.Толкова пари се отпуснаха и пак наполовина свършена работа.Какъвто е и ремонта на стадиона толкова пари се наляха сега наново ще правят дренаж.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache