ГЕРБ в Черноочене: Разграничаваме се от проявите на вандализъм в нощта срещу 29 октомври

ПОЗИЦИЯ

на ОбС на ПП ГЕРБ – Черноочене

Общинското ръководство на  политическа партия ГЕРБ в Черноочене се разграничава от проявите на вандализъм в нощта срещу 29 октомври. „Очакваме органите на МВР и правосъдието да си свършат работата и да санкционират фактическите извършители на деянието и техните съучастници, а едно противообществено деяние да не бъде използвано за яростни политически противоборства, нагнетяване на напрежение,  заклеймяване на опонента и внушения за покровителства от „най-високо ниво“.

Резултатът, който ГЕРБ постигна на изборите в Черноочене, е без аналог в демократичната ни история. Изборите показаха, че хегемонията на ДПС е в миналото и управляващите на местно ниво следва да проумеят това. За жалост, обидните квалификации, които си позволяват да отправят в национален ефир, говорят за обратното – върхушката на ДПС нищо ново не е научила и нищо старо не е забравила. Властта идва от хората и принадлежи на хората, но попадне ли в неподходящи ръце, тя има свойството да развращава. Партия, която продължава да си служи с инструментариума на натиска, забраната, принудата и купения вот не може да гарантира „спокойствие, сигурност и увереност на гражданите“.

Гордеем се с постигнатите 1 175 гласа за Общинския съвет  /23.38%/ и 1 310 за общински кмет  /24.80 %/, с двете спечелени на първи тур кметства – Бели вир и Патица и предстоящия балотаж в Габрово. Ние печелим хората с доверие, не със заплахи, торбички с провизии и почерпки. Ние сме промяната и тази промяна е необратима. Колкото до опитите на ДПС в Черноочене да се афишира като флагман на демокрацията и борец срещу авторитаризма, то е все едно Гьобелс да получи Нобелова награда за мир.

ОбС на ПП ГЕРБ – Черноочене

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache