Кметът на община Черноочене Айдън Осман: Благодаря на всички за внушителната подкрепа За председател на Общински съвет - Черноочене е избрана Бедрие Газиюмер - председател на ОбС на ДПС-Черноочене


Кметът на Община Черноочене Айдън Осман, кметовете на населените места и общинските съветници положиха клетва. За председател на Общински съвет – Черноочене е избрана Бедрие Газиюмер – председател на ОбС на ДПС-Черноочене.
Това стана по време на тържествената сесия, която се проведе в салона на читалището. Официален гост на събитието беше областният управител на Кърджали Никола Чанев.
Създаденият през тези години екип, даде и дава своите резултати. Той вдъхва доверие, спокойствие, сигурност и увереност на гражданите, има своята рутина и опит. Благодаря на всички за внушителната подкрепа. Тя дава сили и увереност на моя екип, че ще продължим да работим във всички сфери по набелязаната дългосрочна програма, заяви кметът на община Черноочене Айдън Осман.
Висока чест е за мен да застана пред вас за пореден път като новоизбран председател на общински съвет – Черноочене“, заяви Бедрие Газиюмер. Тя благодари за оказаното й доверие от избирателите, общинското ръководство на ДПС и общинските съветници.
ДПС има квалифицирано мнозинство в общинския съвет. Това означава спечелено доверие на избирателите, което представлява висока оценка за свършената работа за изминалия мандат. В същото време високият процент подкрепа означава и големи очаквания от страна на нашите избиратели. Ще работим за просперитета на общината за благополучието на всички нейни жители и за разрешаването на техните проблеми. Имаме нужния опит, умеем да бъдем отговорни, за да вземаме правилни и адекватни решения, каза в словото си Бедрие Газиюмер.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache