Мирослав Янчев пое кметската огърлица на Златоград за четвърти мандат Кметът на общината, кметовете на населени места и общинските съветници положиха клетва

На тържествена сесия на Общински съвет в Златоград, водена от Областния управител на Смолян Недялко Славов, новоизбраните кмет на Община, кметовете на населени места и 17 общински съветници положиха клетва и подписаха клетвени декларации за мандат 2019-2023 г. На събитието присъстваха много граждани и гости.
По традиция символът на местното самоуправление – огърлицата на Общината, бе връчена на Мирослав Янчев от Областния управител на Област Смолян, който му пожела сили за неуморна работа, подкрепата на общинския съвет и хората.
Поемайки властта, кметът Янчев заяви, че за четвърти пореден мандат, усеща голямата подкрепа на своите съграждани и ясно съзнава отговорността на поетото обещание. „Повече от 60% от вота на моите съграждани е категорично доказателство, че промяната, която претърпя Златоград през последните 12 години, е исканата промяна за по-висок стандарт! Днес, стоя изправен пред вас, убеден, че времето е най-ценният ресурс, който никога не стига, когато имаме възможности да променяме към по-добро живота на местната общност!” Изрази и надежда, че с подкрепата на новоизбраните общински съветници и с подкрепата на всички граждани на общината, Златоград ще става все по-добро място за живеене!
Първото заседание на новоизбрания Общински съвет на Община Златоград бе водено от най-възрастния общински съветник д-р Ангел Белев. След тайно гласуване, новият Общински съвет избра за свой председател Емил Хумчев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache