В общините Черноочене и Кирково днес се провеждат първите заседания на новоизбраните общински съвети В тържествените заседания ще участва Областният управител на Кърджали Никола Чанев.

В общините Черноочене и Кирково днес се провеждат първите заседания на новоизбраните общински съвети. В Черноочене в залата на читалище „Пробуда“ ще проведе своята първа сесия общинския съвет и ще се закълнат новите съветници, кметът Айдън Осман, който е от ДПС, и кметовете на кметства от общината. Церемонията ще се състои с участието на Областният управител на Кърджали Никола Чанев.

По-късно днес Кирково, от 13.30 часа, ще се проведе и заседанието на новия съвет в Конферентна зала на Община Кирково. В присъствието на областният управител Никола Чанев ще се състои тържественото заклеване на кметът Шинаси Сюлейман, който е от ДПС, новите съветници и кметове на кметства в община Кирково.

В Крумовград на 7 ноември от 11. 00 часа в залата на Общински съвет-Крумовград на първа сесия ще се закълне и кметът Себихан Мехмед, общинските съветници и кметове на села.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache