Бойко Борисов: Ние за Кърджали, ако речем да пискаме, то е чудо там Това заяви лидерът на ГЕРБ и премиер на България на националната среща на актива на партията за анализ на местните избори

Г-жа Корнелия Нинова и някои социолози и политолози, които говорят за „пропукания ГЕРБ“, ме вдъхновиха да покажа как изглежда „пропукания ГЕРБ“.

Това заяви лидерът на ГЕРБ и премиер Бойко Борисов на националната среща на актива на партията за анализ на местните избори.

Аз като се почувствам виновен, давам оставка и ако не ме върне народът, си стоя у нас, каза премиерът на актива на партията.

Хората трябва да гледат, че вие милеете за тях, посочи премиерът.

Във Видин нашият „противник“, доктора, е тук с нас, кметът на Пазарджик е тук с нас. Защото ние сме съмишленици, продължи Борисов. Той визираше присъствието в залата на кметовете на Видин и Пазарджик.

„Не помните ли Хасково, какво чудо беше?! Нали от Хасково тръгваше победата?! Гражданите им отговориха още на първи тур. На Делян Добрев ще му кажа – по-добра реабилитация от тази, няма брат!“, каза още Бойко Борисов.

„Много съм огорчен от нашите приятелия, трябва да престанем да ги наричаме десница. Това са бившите деца и внуци на комунистическата номенклатура“, каза Борисов.

Ние с тази армия, ако им направим едни избори – какво ще стане?! Пак ще се похарчат няколко стотин милиона, посочи Борисов. Според него „само в служебното правителство се губят сто тира цигари“.

Понеже казаха, че циганите много обичали Бойко. Циганите имат право да ме обичат. Защото им вкарахме 50 000 деца да учат, а не да се учат да крадат, посочи той. И се обърна към „високоинтелигентнте“ – „В чистота работят само роми. Метат като пчелички! В мръснте работи са само роми! Затова считам, че има право да гласуват повече за нас!“

Как са гласували на президентските избори? Оказва се, че Радев го обичат повече, каза Бойко Борисов и извади данни от президенските избори от 2016 г.

На нас още не ни е минал срока за Костинбродската афера?! Те ли демократи, бе! Те ли се съешиха с Христо Иванов! Това не е градска десница, Росене, това е опозицията на комунистическата партия. Те почти купиха грипените, но ние обърнахме и купихме Ф-16. В НАТО ни гледат по друг начин. Това най-вече ги вбеси, продължи Бойко Борисов.

Не си сдържаха нервте, когато службите и прокуратурата хванаха за шпионаж няколко човека. Е, това вече ги разкри и те си отидоха при Мая Манолова, добави Борисов.

Строим с гърците, строим с турците, строим газови магистрали. Кое им хареса Мая повече?! Какво избраха повече от нея?! Обикалят от телевизия на телевизия, изливат компромати, продължи премиерът.

Разбрах, че г-жа Нинова е казала, че имало репресирани хора след изборите в Благоевград и в Пазарджик. Да ми ги прати тези хора. Ако се окаже, че е вярно, този, който си го е позволил, ще види реакцията! Ние за Кърджали, ако речем да пискаме, то е чудо там.Поздравявам българските мюсюлмани за подкрепата за нас в техните региони. каза още Борисов.

И поздрави актива на ГЕРБ и СДС.

Принципа на синия цвят ни задължава да бъдем заедно, обобщи лидерът на ГЕРБ .

9 коментара

 1. без значение каза:

  В Кърджали ще спечелите когато започнете да работите с правилните и опитни хора. За съжаление вашите координатори бяха много слаби, което е видно от слабия резултат. на не губете кураж…

  • Гергана каза:

   Нее така защото няма право за нищо боико този които хората страдат никои не пита имаш ли от нещо,мрязам такива хора

 2. Анонимен каза:

  Никога е Кърджали няма да спечелите …..та вие ,вашето правителство дава пенсията за възраст и стаж 247.00 лева !ами и искате .искате ама няма .седите си на бастиона София и мислете само за софиянци .нали те хранят народа български …..срам о позор сте всичките до един

 3. Винету каза:

  Видно е , че с ДПС сте в коалиция, но можете да „спечелите“ изборите в Кърджали, само ако ДПС ви ги дадат.

 4. Орхан Мемиш каза:

  Правилно сте ги оприличили, тия които са ви помагали в смесените райони – „…благодаря на българските мюсюлмани…“
  Да тия които ви подкрепиха са явно български мюсюлмани, а не турци…

 5. Орхан Мемиш каза:

  Правилно сте ги оприличили, тия които са ви помагали в смесените райони – „…благодаря на българските мюсюлмани…“
  Да тия които ви подкрепиха са явно български мюсюлмани, а не турци…
  А за Кърджали ще има да си помечтаете!

 6. Анонимен каза:

  Самодоволен глупак.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache