ДПС изключи от партията общинския съветник в Кърджали Ферди Мурад Причината е неизпълнение  на партийно решение, коментира председателят на общинската структура на ДПС Лятиф Расим

Общинският съвет на ДПС е изключил от Движението новоизбрания общински съветник Ферди Мурад. Причината е неизпълнение  на партийно решение, коментира за Радио Кърджали председателят на общинската структура на ДПС Лятиф Расим.
Така ДПС запазва мнозинството си в 41 – местния парламент, но съветниците от ДПС  остават 22-ма. 11 са от ГЕРБ, 5-ма са от БСП. ДОСТ и Демократична България имат по един представител. Ферди Мурад се очертава да остане независим, като гласува заедно с ДПС, или да напусне Общинския съвет и да освободи място за следващия в листата от партията.
След няколко дни общинската структура на ДПС щяла да излезе с информация за случилото се, което беше наречено „вътрешнопартиен въпрос“.
По неофициална информация съветникът е бил изключен, тъй като не е подкрепил предложения и избран от ДПС председател на местния парламент в Кърджали.

8 коментара

 1. анонимен каза:

  А преди 4 години дпс като имаше мнозинство в местния парламент защо се избра от от 8-ми път ПОС …тогава имаше ли наказани ? И ако нямаше защо…..???

 2. Анонимен каза:

  S boqdisvane na gumi ne stava

 3. Анонимен каза:

  Ne gi e sram

 4. Ферди2 каза:

  Ферди най добре е да се откаже да е съветник.

 5. Турчин с мустаци каза:

  Ах Ферди Ферди…ще се съобразяваш с промените във вътрешнопартийните силови структури…това означава, че ще изпълняваш каквото ти нареждат…ще наведеш глава, ще лижеш лигите, никога няма да критикуваш…на всичко да разбира се…ще си закачиш гръбначния стълб в шкафа до шлифера …..ще се праиш на тъп, никога на умен!!! това е политиката…плуване в калта…

 6. Дак Трейси каза:

  Да не е казал нещо против русия

 7. Анонимен каза:

  Vlnka

 8. Анонимен. каза:

  Жалко много жалко съжалявам че си бил на друго мислене земляк.аз ако бях на твое място от начало не бих дасъм със ДПС ти неможали да разбереш че ДПС е тоталитарно движение ръководено от ДС.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache