Кметът на Минерални бани призова за подкрепа за курорта в класация на Министерството на туризма Общината е финалист за годишните награди в категорията "Община на 2019 година за балнео и СПА туризъм"

Кметът на Минерални бани Мюмюн Искендер призова чрез общинския пресцентър за подкрепа на курорта в национална класация на Министерството на туризма. Общината е финалист за годишните награди в категорията „Община на 2019 година за балнео и СПА туризъм“, съобщиха от администрацията.
От там припомниха, че в станалите традиционни номинации през 2017 година Минерални бани бе победител в конкурса, а миналата година остана на трето място в тази категория. „През тази година имаме всички шансове отново да бъдем победители. Достатъчно е да повярваме в себе си и да мобилизираме всички наши приятели да ни подкрепят в онлайн гласуването“, е казал пред пресцентъра кметът Мюмюн Искендер. Той е изразил убеденост, че кампанията „Подкрепа за водата на Минерални бани“ вече е обхванала цялата Хасковска област и че гражданите на областта категорично ще дадат вота си за Минерални бани.
Във временната класация днес преди обед води Велинград с почти 65 процента от гласовете на участвалите. Втора е община Стрелча с близо 26 процента, а Минерални бани се движи на трето място със 7,36 процента, е видно от сайта на Министерството на туризма. Минерални бани участва и в категорията „Община на 2019 г. за културно-исторически туризъм“, уточниха от общината.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache