Безплатен транспорт за феновете на „Арда“ за мача с „Витоша“ Бистрица Срещата е на 22 ноември, петък, от 17,30 часа на стадион „Локомотив“ в Пловдив

Безплатен транспорт се организира за феновете на ПФК „Арда“ за мача с „Витоша“ – Бистрица. Двубоят е от 17-ти кръг на Първа лига и ще се играе на стадион „Локомотив“ в Пловдив. Срещата е на 22 ноември, петък, от 17,30 часа.

Председателят на фенклуба Бейтула Кумит разказва за организацията:

Както винаги, в петък в 14 ч. ще се съберем пред стадион „Арена Арда“. В 14.30 ч. е потеглянето. В момента съм заявил един автобус. При необходимост ще викнем още един. За Пловдив винаги има такива, които се присъединяват със собствените коли. От Асеновград има, от Хасково, от околните близки места на Пловдив, когато се играе в Пловдив предимно. Моята прогноза е 3:1 за „Арда“. Важното е и 3-те точки, както заявих миналия път – „И 3:0 да е, наше да е!“, обаче този път залагам на 3:1. 

От фен клуба допълват, че няма да бъдат допускани лица в нетрезво състояние както в автобусите, така и на стадиона. След победата над „Берое“ в Стара Загора, „Арда“ заема 6 място в класирането с 22 точки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache