Делегация от Момчилград присъства на премиерата на филма за Наим Сюлейманоглу в Истанбул Специални благодарности за общините Момчилград и Кърджали има във финалните надписи на лентата, сподели Илкнур Кязим

Делегация от Момчилград, водена от кмета на общината Илкнур Кязим, присъства на премиерата на филма „Джобния Херкулес: Наим Сюлейманоглу“ в Истанбул. Преди това момчилградчани почетоха паметта на световноизвестния си съгражданин на гроба му. Венци и цветя поднесоха Илкнур Кязим, председателят на Общинския съвет в Момчилград Ерсин Метин, членът на Централното оперативно бюро на ДПС Ердинч Хайрула, депутатът Ерол Мехмед, общинският лидер на ДПС Акиф Акиф.

Тук бяха и председателят на Сдружението на момчилградчани в Бурса Хасан Йозтюрк и други представители на организацията.

„Премиерата беше изключително вълнуваща. Във филма има силни моменти, които накараха голяма част от публиката да плаче“, разказа Илкнур Кязим. Тя допълни, че момчилградчани са били посрещнати изключително топло от актьорите и снимачния екип на филма.

„Получихме много благодарности за съдействието при заснемането на епизодите в Момчилград и района. Специални благодарности за общините Момчилград и Кърджали има и във финалните надписи на филма“, каза още Илкнур Кязим.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache