Кметът на Ардино инж. Изет Шабан получи поздравителен адрес от евродепутата  Искра Михайлова Убедена съм, че със своята работа през следващите години ще оправдаете надеждите и очакванията на своите съграждани, пише в поздравлението

Кметът на Община  Ардино инж. Изет Шабан получи поздравителен адрес от Искра Михайлова, евродепутат от ДПС и заместник-председател на либералната група в Европарламента „Обнови Европа“, по повод избирането му за кмет на проведените Местни избори в края на октомври.

В адреса се казва:

„Уважаеми г-н Шабан,

За мен е изключително удоволствие да Ви поздравя с избирането Ви за кмет на община Ардино! Убедена съм, че със своята работа през следващите години ще оправдаете надеждите и очакванията на своите съграждани, които Ви гласуваха доверие, за по-нататъшното развитие на потенциала на общината по най-ефективен начин, в името на благоденствието на нейните жители.

Пожелавам Ви винаги да намирате мотивация и енергия, които да Ви стимулират при подготовката и изпълнението на успешни проекти, в интерес на устойчивото развитие на общината.

Желая Ви здраве, успешна работа, ползотворни резултати и много поводи за гордост!“

 

Гюнер ШЮКРИ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache