Второто си редовно заседание ще проведе ОбС в Минерални бани В проекта за дневен ред са включени 10 докладни записки

Второто си редовно заседание за този мандат ще проведе Общинския съвет в Минерални бани от 11,00 часа на 25 ноември. В проекта за дневен ред са включени 10 докладни записки, информира Председателят на Общинския съвет Екрем Юзеир. По-важните от тях са за избор на Временна комисия за изменение и допълнение на Правилника за организацията и дейността на Общинския съвет, неговите комисии и взаимодействието му с Общинската администрация. Ще бъде направен избор на Временна комисия за определяне броя и състава на Постоянните комисии на Общинския съвет.

Ще бъдат сменен състава на Комисията по общинската собственост и търговете от Състава на Общинския съвет и ще бъде направен избор на зам. председател на Общинския съвет. Предстои да бъде определено възнаграждението на Председателя на Общинския съвет и това на общинските съветници.

Предстои да бъде определен делегат в Общото събрание на Националното сдружение на общините в Република България и представител в Националната асоциация на председателите на общински съвети в Република България.

Новият общински съвет ще се произнесе и за това дали общината да поеме краткосрочен общински дълг чрез заем от кредитна институция за финансиране на капиталовите разходи на общината.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache