Общинският съвет в Джебел ще заседава в сряда, определя постоянните комисии Ще бъдат внесени предложения за възнаграждението на общинските съветници

Неджми Али

Общинският съвет в Джебел ще заседава в сряда от 10 часа в заседателната зала на общината. Съветниците трябва да изберат Временна комисия по изработване на Правилник за организацията и дейността на Общинския съвет, неговите комисии и взаимодействието му с общинската администрация. Председателят на Общинския съвет Сейфи Мехмедали ще внесе предложения за определяне на възнаграждението на общинските съветници и  Постоянните комисии на Общинския съвет и представителите в тях.

Местните парламентаристи трябва да определят делегат в Общото сдружение на Националното сдружение на общините в Република България, представител на Общинския съвет в Областния съвет за развитие, представител на община Джебел в Общото събрание на МБАЛ „Д-р Атанас Дафовски” в Кърджали, както и представители на общината в Сдружение Асоциация „Толерантност” и в Общото събрание във „ВиК” ООД– Кърджали.

Кметът на общината Неджми Али ще предложи актуализация на общинската програма за овладяване на популацията на безстопанствените кучета и промяна в разчета за финансиране на капиталовите разходи за 2019 г.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache