Боян Кехайов: Подобряваме средата за живот в Неделино Дъждът тези дни създаде проблеми на хората в общината, в краен квартал бе затруднено предвижването до центъра на града

Боян Кехайов

Дъждът тези дни създаде проблеми в община Неделино, ангажирана бе техника за справяне с последствията, а в края на миналата седмица хора от краен квартал са били блокирани да стигнат до центъра. Наред с това обаче, тече и текущата работа на кмета Боян Кехайовизбран за втори мандат. Готова е и програмата за Коледните и Новогодишни празници.

Първите задачи, имахме да довършваме асфалтиране на улица Метакса-Гугински в Неделино, почти е завършена, споделя кметът пред БНР. Лошото време ни забави, да я довършим докрай, довършваме спортна площадка в Горно Неделино и водоснабдяване на село Кундево. Ще направим още една-две улички, ако времето позволява в Неделино, така че нещата, които планирахме по време и на кампанията и преди нея да бъдат завършени. За да не остават хората с убеждението, че е било предизборно, а това си бяха реални действия, насочени към подобряване на средата в Неделино“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache