Айдън Осман към Районния мюфтия: Продължавайте да сплотявате хората Бейхан Мехмед пожела успешен мандат на ръководството на община Черноочене през новия мандат

Районният мюфтия на Кърджали Бейхан Мехмед посети Кмета на Община Черноочене Айдън Осман и Председателя на Общинския съвет Бедрие Газиюмер във връзка с преизбирането им.

По време на срещата Бейхан Мехмед пожела успешен мандат на двамата ръководители.

Той изрази благодарности към ръководството на Община Черноочене за съдействието при обновяването на религиозните сгради и джамии в района.

Кметът на Община Черноочене Айдън Осман от своя страна също пожела на екипа на Районното мюфтийство през настоящия мандат да имат ползотворен и градивен диалог. Той им благодари, че успяват да запазват и традициите на мюсюлманската общност.

Айдън Осман като пример посочи, че през летните сезони в района на Черноочене ежегодно се организират десетки молитви. Тези събития са и повод хората разпръснати по различни краища да се срещнат, да разберат важността на сплотеността и доброто взаимоотношение в обществото.

В тази връзка си пожелавам да бъдем по-добри, сплотени и толерантни по между си, а имаме нужда от това, подчерта Айдън Осман.

Исмет ИСМАИЛ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache