Омбудсманът Диана Ковачева идва в Кърджали на среща с обществените посредници от страната Ще обсъдят инициативи за промяна в статута на обществените посредници и ще обменят опит в защитата на правата на гражданите

Работна среща на омбудсмана Диана Ковачева и обществените посредници от страната ще се състои утре в Кърджали. Общественият посредник на Община Кърджали Расим Муса е бъде домакин на срещата на 4 декември. В заседанията ще участва и кметът на Община Кърджали инж. Хасан Азис.

Предстои да се обсъдят инициативи за постигане на промяна в статута на обществените посредници, обмяна на опит и обсъждане на сходни практики в общините в дейността за защита правата на гражданите и планиране на общи действия за издигане авторитета на институцията обществен посредник и разширяване на мрежата на обществените посредници в страната.

Омбудсманът на България Дияна Ковачева 13,00 часа ще приема граждани в офиса на обществения посредник Расим Муса в Бизнесинкубатора.  Ще се състои и пресконференция в 14,15 ч. Гостите ще посетят Историческия музей и забележителностите на Кърджали.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache