НЕА ГЕРМАНИКА и БЧК канят на Коледна благотворителна работилница Всички деца ще могат по избор да изпекат коледни сладки или изработят собственоръчно различни предмети с коледно-новогодишна тематика, които ще бъдат изложени за продажба

 

Благотворителна образователно-развлекателна работилница ще забавлява малки и големи на 14 декември от 16,30 часа в Детската Академия на Образователен център НЕА ГЕРМАНИКА на адрес бул. «Сан Стефано» 15 в Кърджали.

Инициативата е на Образователен център НЕА ГЕРМАНИКА, съвместно с БЧК в Кърджали.

По време на работилницата всички деца ще могат по избор да изпекат коледни сладки или изработят собственоръчно различни предмети с коледно-новогодишна тематика, които ще бъдат изложени за продажба. Всеки, който иска да дари, с удоволствие ще може да закупи предмет по избор, а средствата от продажбата на детските творения ще отидат за благотворителност.

Докато децата творят с удоволствие, от НЕА ГЕРМАНИКА ще предоставят напълно безплатно възможност на всички родители и на малчуганите да тестват нивото си на владеене на английски или немски език. Всички ще имат възможност да зададат въпроси и на доброволците от БЧК, които с радост ще отговорят.

Организаторите уточняват, за да посетите работилничките, е нужно предварително записване на тел: 0888 35 98 50.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache