Али Соу сбъдна мечтата на публиката на ЦСКА, грози го тежко наказание Гамбиецът ще пропусне неделния сблъсък на ЦСКА с „Арда“ на стадион „Локомотив“ в Пловдив

ЦСКА ще загуби двама играчи заради наказания за шампионатната визита на Арда в неделя. Изгоненият в четвъртък Али Coy ще бъде със спрени права за поне една среща. Видеозапис обаче показа, че гамбиецът посяга с крак към Илиас Хасани от Арда и в тунела на Арена Арда, след като двамата бяха изгонени, пише „Тема спорт“.

Ако това действие бъде разгледано от Дисциплинарната комисия, е възможно нападателят на ЦСКА да изгори за повече от един двубой. Според правилника, „удар или опит за удар с ръка или с крак (ритане) на друг състезател“ извън игрово време се наказва със спиране на правата за 4 срещи и глоба от 1000 лева.

Дисциплинарната комисия би трябвало да се произнесе днес следобед, но конкретният случай между Coy и Хасани в съблекалните на Арена Арда може да бъде разгледан и на следващо заседание. Така или иначе гамбиецът ще пропусне неделния сблъсък на ЦСКА с Арда на стадион „Локомотив“ в Пловдив. Евентуалната тежка санкция на Соу обаче се приема с усмивки сред привържениците на ЦСКА. Нападателят къса нервите на феновете от доста време с нескопосаната си игра.

Офанзивният халф Тиаго пък ще бъде със спрени права за един двубой. В Кърджали той получи 5-ия си жълт картон през сезона.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache