Грейна елхата в Кърджали Участие взеха всички детски градини, деца от танцови и театрални школи

 

Дядо Коледа бе посрещнат днес в 16:30 в препълнената зала на Дома на културата. Малчуганите и техните семейства с трепет очакваха белобрадия старец, който ще им донесе лакомства и подаръци. Децата на Кърджали му изнесоха празнична програма с коледни песни, танци и стихотворения. Участие взеха всички детски градини, деца от танцови и театрални школи.

След поздравителната си реч, кмета на гр. Кърджали Хасан Азис заедно с Дядо Коледа дадоха начало на обратното броене до запалването на 20 метровата жива елха. Пожелаха на всички малки и големи гости здраве, берекет и много подаръци.

За финал и двамата изказаха своя призив към всички общини и градове да спасим по една Коледна елха.

3 коментара

  1. Вили каза:

    Как може да се радваме на коледната елха,след като е тъй обезобразена с тази украса!!!Кич в най висша форма!!!Вижда се,че просто всичко е направено без всякакъв вкус и любов към естетика!! Просто да се избие номера!!!Срамно за града!!!Няма ли специалисти,който да оформят и скицират предварително как трябва да се декорира и украси елхата?По коледните и новогодишните празници идват гости и роднини в града,които само могат да се възмущават от видяното!Погледнете как го правят другите градове в страната и чужбина!!

  2. К каза:

    Ужас наистина

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache