ОС на БЧК-Кърджали с чудесна изненада за Дома за стари хора Сърцата на домакините се изпълниха с топлина и умиление от възможността да се докоснат до фолклора от различните области

По случай празника Никулден, за да уважат възрастните хора от Дома за стари хора към ОС на БЧК-Кърджали отново наши гости бяха членове на Ротаракт- представители от  Ротари – клуб. Благодарение на чудесната изненада и срещата ни с народното творчество представено ни от талантливия певец Ангел Тенев-активен ротарианец и бивш доброволец към БМЧК, се създаде атмосфера на радост и топлина в навечерието на коледните празници. Сърцата на домакините се изпълниха с топлина и умиление от възможността да се докоснат до фолклора от различните области.

След поздравителния концерт те получиха индивидуални подаръци от представителите на клуба, а д-р Таня Делева-Управител на социалната услуга, благодари на гостите и поднесе поздрави и благодарности и от Директора на Секретариата на ОС на БЧК – Жана Чакърова-Шукерска с пожелание за здраве, мир и благоденствие на всички.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache