В Ивайловград строят спортен комплекс за 1.2 млн. лв. Спортното съоръжение ще е в квартал „Лъджа“ и ще е разположено на площ 10 129 квадратни метра

Спортен комплекс за 1 225 161 лв. ще строят в Ивайловград. Общината е обявила обществена поръчка за изпълнител за извършване на строително-монтажни работи.

Комплексът ще е в кв. „Лъджа“ и ще е разположен на площ 10 129 кв. м, ще има  игрища за  баскетбол и волейбол, на които ще се провеждат турнири. Ще разполага още с футболно игрище с трибуни, както и с такива за мини футбол и тенис.  Комплексът ще има още мултифункционална писта, кафе-бар, детска площадка, както и открит фитнес.

Мераклиите да построят спортното съоръжение трябва да кандидатства до 16  декември.  Сред изискванията към строителя е да е изпълнил поне една подобна база през последните 3 години.

2 коментара

  1. Маджаров каза:

    О-о-о ! Над 80-годишните спортисти от града и околните села нямат равни на себе си! А безработните ивайловградчанки, които превиват гръб над гръцките ниви , ще укрепват здравето си след 8-часово ударно прекопаване на памук ! Чак им завиждам.

  2. Анонимен каза:

    Много е късно затова. Млади хора няма. Вместо това направете борса за производителите на грозде , чушки и др. селскостопанска продукция, за да се стимулират хората , които се занимават с това и труда им отива на вятъра.Поне създайте някакъв поминък , че града вече е обезлюден.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache