Езиковата гимназия „Христо Ботев” в Кърджали отличена с Европейски знак за качество Наградата бе връчена от Янка Такева, председател на Синдиката на българските учители

 

На 6 декември в  Интер Експо  Център в София    се проведе   конференция „20 години Център за развитие на човешките ресурси – „Еразъм+“. На официалната церемония пред повече от  350 участници   Езиковата гимназия „Христо Ботев” в Кърджали    бе удостоена със сертификат за качество  за  отличена работа и  успешно изпълнение на проект по Програма „Еразъм+“. Наградата бе връчена от Янка  Такева, председател на Синдиката на българските учители.

Проектът на Езиковата гимназия „Европейска мисия „Образование” бе сред проектите с най-висока оценка за изпълнение. Осъществяването  му  даде  възможност на 8 педагогически специалисти да  придобият нови знания и да надградят умения, свързани с тяхната ежедневна практика.

По време на форума    се направи обзор на осъществените през годината дейности и на успехите, постигнати в сферата на европейските програми за образование и обучение в България.   Участниците  имаха възможност да обменят идеи и да споделят бъдещи  творчески планове

Официални гости на конференцията бяха  еврокомисарят Мария Габриел,   Красимир Вълчев, министър на образованието и науката,  и Красен Кралев, министър на младежта и спорта.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache