Вижте нашата улица: „Плачи мост“ в квартал „Байкал“ Години наред газим кал, забравени от управляващите в Кърджали

Вижте как ние, от улица „Плачи мост“ в кърджалийския квартал „Байкал“, продължаваме да живеем години наред в калта. И тази есен имаше  големи обещания преди изборите. Но за пореден път пак сме забравени от управляващите господа в община Кърджали. Повече от 10 деца живеят в къщите на тази улица. Ходят с ботуши до голямата улица с асфалт и там си обуват обувките, за да отидат на училище.

Колко още ще търпим?!

        Снимки: Реджеб МЕХМЕД , ул. „Плачи мост“, Кърджали 

5 коментара

 1. Ник каза:

  На тази улица минаха едни от най хубавите ми детски години. През ваканциите пристигаха много деца чиито прародители живееха на нея. Още по времето на социализма тя беше извън благоустройство , по скоро нещо като вилна зона. Тя не е проектирана от специалисти , без отводнителна система и тротоари. Ако се асфалтира по скоро трябва да бъде за сметка на живеещите там а това ще увеличи скоростта на движещите се автомобили и риска от пострадали пешеходци. Но напълно съм съгласен че това не са условия за живот в 21 век в една държава от Европа.

 2. Анонимен каза:

  Кошмар!
  То в селата улиците са по-добри!

 3. Анонимен каза:

  Тези снимки не са от цялата ул.“Плачи мост“. Почти цялата улица е покрита с чакъл и направен тротоар от едната страна. Снимката е малка част от няколко къщи, които са от страната на консервната фабрика и попадат извън чертите на града. Улицата има продължение към консервната фабрика, което ако се отвори оттам могат да минават коли както беше преди години – ползваща се от колите на фабриката. А в общината ако бяха предвидливи, края на улицата можеше да се спуска към бившата бариера. Сега там има широка бетонна площ. А преди години в горния край сградата се беше срутила и можеха спокойно да я намалят с 2 метра…..

 4. Почитател каза:

  Тука трябва да играе отчуждаване, но никой няма да се съгласи.

 5. Стойносттно мнение каза:

  Всяка улица има начало и край. Добрият вариант е улицата да излиза срещу Гарса. Така ще могат да се изградят и включат и обратните води в ул.Родопи…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache