Дамите от ДПС-Ардино се събраха на новогодишен купон

Дамите от женската структура на ДПС в Ардино за поредна година организираха пищен  новогодишен купон, с който изпратиха изключително успешната 2019 година. Специални гости на празничното събитие бяха областният председател на ДПС и кмет на община Ардино инж. Изет Шабан, председателят на общинския съвет Сезгин Байрям и лидерът на Младежко ДПС в Ардино Левент Джебеджи.

„Радвам се, че тази вечер ще бъдем заедно и ще празнуваме заедно с Вас. Искам от свое име и от името на цялата партия ДПС да Ви благодаря за безрезервната  подкрепа и доверие, която дадохте по време на местните и европейски избори. „Представихте се много добре. Благодаря Ви от сърце за подкрепата“, заяви в своето обръщение към дамите инж. Изет Шабан. Той пожела на дамите и техните семейства крепко здраве и много късмет през 2020! Бъдете успешни, активни и любящи“, заяви инж. Изет Шабан. Председателят на женската организация на ДПС в Ардино Зюлфие Ибрямова поздрави сърдечно дамите за това, че продължават да бъдат активни, отговорни и сплотени.

Жените от ДПС-Ардино се включиха в благотворителната кампания „Ардинската Коледа“, която се провежда под патронажа на кмета на общината инж. Изет Шабан и тази година е за лечението на двама младежи – Севдие от Ябълковец и Алкан от Гарване.

За доброто настроение на дамите за поредна година се погрижи местният  DJ Керо.

Гюнер ШЮКРИ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache