Над 190 деца от градините в Чернооченско посрещнаха Дядо Коледа Коледното настроение напълно завладя детската градина и заедно изживяха вълнуващите мигове

Дългоочакван гост посрещнаха над 190-те малчугани от детските градини на територията на община Черноочене.Точно преди празниците Дядо Коледа изненада и възпитаниците на най-голямата в района детска градина „Знаме на мира” в Черноочене.

При появата на Дядо Коледа детското заведение се изпълни весел детски глъч и незабравими емоции. Добрият старец подрани с пристигането си, за да присъства на детското тържество.

Най-развълнувани бяха малчуганите от първа група, които за първи път ще се срещнат с добрият старец. Малките го посрещнаха с много песни и стихотворения, и нетърпеливи да покажат своя талант на специалния за тях гост. Подариха му и саморъчно изработените с много усърдие картички. А той раздаде подаръци цели 2 часа.

С днешния празник коледното настроение напълно завладя детската градина и заедно изживяха вълнуващите мигове.

Директорката на ДГ „Знаме на мира“ Елмаз Апти пожела на всички да имат повече надежда, усмивки и топлина в семействата.

Ръководството на Община Черноочене също се погрижи, за да зарадва децата. На всеки от тях раздаде торбичка с вкусни лакомства.

Исмет ИСМАИЛ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache