Младежи от Джебел с благотворителна инициатива Събраха пари, с които биха платили новогодишните си куверти, да подпомогнат социално слаби семействата от общината

Група младежи от Джебел организираха акция за подпомагане на социално слаби семейства от територията на общината. Навръх настъпващата 2020 година, младите хора предпочетоха да заменят скъпите куверти за новогодишната вечер в заведенията с благотворително дело. Те коментираха, че вече са обиколили различни заведения в областта и са предпочели да започнат новото десетилетие с добро дело. Така се е зародил идеята да съберат пари, с които биха платили новогодишните си куверти и да подпомогнат социално слаби семействата в нужда от община Джебел.

Със събраните средства младежите с големи сърца са изготвили Коледно-Новогодишни пакети с основните хранителни нужди на всяко домакинство и са подпомогнали над 50 семейства. Младите хора споделят, че тази тяхна дейност за подпомагане на социално слаби хора е под номер 1, но се надяват и имат амбицията подобни акции да станат традиция занапред, за да зарадват хората в нужда навръх големи празници.

Гюнер ШЮКРИ

5 коментара

 1. Емине Местан каза:

  Похвално добро дело! Поздравявам тези младежи с големи сърца и желая на тях и семействата им здраве, много обич и щастие! Да им е честита Новата година!

 2. Анонимен каза:

  Bravo mladeji

 3. Анонимен каза:

  Bravo mladeji jivi i zerkavi bidete

 4. Анонимен каза:

  Браво

 5. Кериме Расим каза:

  Доброто винаги се връща с по голямо добро! Браво младежи! Пожелавам новата 2020 година да ви донесе крепко здраве, много успехи и незабравими чудеса!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache