Започнаха срещите на кмета на Ардино инж. Изет Шабан с населението за подготовката на Бюджет 2020 Срещите с жителите на населените места се провеждат по предварителен график, а интересът, при който преминават, непрекъснато се увеличава

Започнаха традиционните обществени обсъждания на проектобюджета на община Ардино за 2020 г. Срещите с жителите на населените места се провеждат по предварителен график, а интересът, при който преминават, непрекъснато се увеличава. Днес кметът на общината инж. Изет Шабан, председателят на общинския съвет Сезгин Байрям, зам.-кметът на общината Наско Кичуков и общинският съветник Шахин Байрямов се срещнаха с жителите на кметските наместничества на Стояново, Мусево, Паспал,  Седларци и Еньовче.

Кметът инж. Изет Шабан запозна присъстващите с работата на общинската администрация, както и със спечелените проекти по време на програмния период от 2014 до 2020г. „Ние сме един отбор и ще продължим да работим за благото на хората и малките населени места. Ще дам всичко от себе си за община Ардино и нейното бъдеще“, заяви кметът. Той изказа искрените си благодарности към жителите на 5-те села за безрезервната подкрепа и доверие към кандидатите на ДПС по време на изминалите местни и европейски избори.

Присъстващите на срещите оцениха положително извършената работа от общинска администрация по ремонта на пътищата и мероприятията по благоустрояването през 2019 г. и поставиха проблеми, свързани с пътната инфраструктура, водоснабдяването, ремонти на гробищни паркове и др.

До приемането на Бюджет 2020  кметът на общината ще се срещне с жителите на всички населени места на територията на общината. Постъпилите предложения ще бъдат взети под внимание при изготвянето на окончателния вид на бюджета, преди да бъде внесен за гласуване от Общинския съвет през февруари.

Гюнер ШЮКРИ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache