Никола Чанев провери на място какво се случва в покрития плувен басейн в Кърджали Входните врати бяха отворени, служител на пропуска нямаше, басейнът бе пълен, а профилактика видимо не се извършваше, сподели областният управител

Във връзка с протеста на родителите, че покритият плувен басейн не работи, реших да проверя на място каква профилактика се извършва там в разгара на сезона, сподели областният управител на Кърджали Никола Чанев.

Ето на какво се е натъкнал Никола Чанев по време на днешната проверка:

„Входните врати бяха отворени, служител на пропуска нямаше, басейнът бе пълен, а профилактика видимо не се извършваше. Единствената иформация бе върху бял лист на портала и гласеше, че съоръжението не работи. Оказа се, че персоналът, чиито заплати са в размер на около 150 000 лв. годишно – ЛИПСВА. През 15-те минути в които обикалях, не се появи нито един служител, включително и охраната. В заключение – басейнът е затворен неизвесто докога, неясно защо, а служителите му явно прекарват работното си време заети с далеч по-важни дейности отколкото тези, за които им се заплаща. Надявам се на адекватна реакция от Община Кърджали и незабавно отваряне на съоръжението. Защото видимо то е изправно, защото видимо там не се прави нищо.“ Това споделя Никола Чанев в пост във фейсбук.

4 коментара

 1. Арда каза:

  Много уместна постъпка. В много сектори има подобни прояви. Дано се продължи в същия дух.

 2. Анонимен каза:

  Най редовно посещавахме басейна освен касиерка друг работещ не съм видял в плувния басейн. От двама управителя 1 управител не си върши работата, тяхната работа е да обикалят по кафенетата и да се фукат, че са държавни служители и без срам на края на месеца си получават заплати Браво на нашия вечния кмет много добре си върши работата!!!

 3. Анонимен каза:

  г-н Чанев , дано успеете да помогнете!
  Готови сме да застанем зад всички инициативи , които ще помогнат за отварянето на басейна.

 4. Анонимен каза:

  г-н Чанев нека да се направи проверка една година назад да се види назначените служители в седмицата, колко пъти са ходили на работа. Дали им се събира 8 часа за 5 дена. Дисциплинарно уволнение на всичките работещи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache