Кърджалийски ватерполисти участваха в приятелски турнир в Гърция Затварянето на покрития басейн ще се отрази на представянето на ватерполистките, опасява се треньорът Иван Кръстев

Дни преди важните мачове от първенството девойките от спортен клуб по водна топка „Арда“- Кърджали  участваха в приятелски турнир в град Орестиада, Гърция, през уикенда. Те и момчетата U15 премериха сили с връстиците от клуб „Посейдонис“.
Затварянето на покрития басейн ще се отрази на представянето на ватерполистките, които проведоха последните си тренировки в Златоград.
Треньорът Иван Кръстев сподели пред Радио Кърджали какви са очакванията му: „Срещите в Гърция бяха приятелски. Заминахме с един автобус с 24 деца – девойки и юноши U15, и поне 9-10 автомобила с родители ни придружаваха. Това е много радостно за нас, че тези хора са съпричастни към нашата работа.
Девойките победиха с 14:12 в първия мач, който беше оспорван, и с 13:7 – във втория. Ясно показаха, че са по-добри от гъркините. Момчетата бяха по-равностойни на гърците, но домакините успяха да запишат две победи с по 1-2 гола разлика.“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache