Зов за помощ: Помогнете на 26-годишната Емел Реджеб Емин! 26-годишната млада жена от село Воловарци се нуждае спешно от средства за рехабилитация

26-годишната Емел Реджеб Емин от село Воловарци, община Кърджали, се нуждае спешно от средства за рехабилитация. От година и половина тя е на легло. Не е в състояние да се придвижва. При падане от височина през август миналата година получава счупване на гръбначния стълб в поясната област и на двата крака. Лекувана е в ОАИЛ в болницата в  Кърджали и болница „Свети Георги” в Пловдив. Последно е лекувана в Хирургичното отделение в болницата в Кърджали.

Емел Реджеб  Емин е в увредено общо състояние. Гръбначния мозък не е прекъснат и има надежда да се възстанови. За това са необходими рехабилитации, за които трябват средства, с които семейството й не разполага.  Освен това трябва да се извършват и други платени процедури. Надява се добри хора да й помогнат.

Банковата сметка, на която могат да се правят дарения, е:

Банка ДСК ЕАД

Сметка: 02/0000000025125034

IBAN: BG86STSA93000025125034

BIC  STSABGSF

Eмел Реджеб Емин

2 коментара

  1. Анонимен каза:

    Нека повече хора се трогнат от съдбата на това момиче. Да помогнем кой с колкото може и семейството да намери подкрепа за лечението й!

  2. Анонимен каза:

    Миличка сили и кураж, ще се оправиш. Дай боже повече хора да се отзоват за помощ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache