Министър Ангелкова посети щанда на Минерални бани Тя получи като подарък от общината стенен часовник с изображение на мегалитния комплекс „Орлови скали”

Министърът на туризма Николина Ангелкова посети щанда на община Минерални бани на Международното туристическо изложение „Ваканция и Спа Експо”, което се провежда в Интер Експо Център – София. Радвам се да ви видя отново тук, вие сте изключително активни и тази година ще изпълня обещанието си да посетя Минерални бани. Зная, че обещавам да го направя от 3 години, но този път наистина ще се случи, каза министър Ангелкова. Тя получи като подарък от общината стенен часовник с изображение на мегалитния комплекс „Орлови скали”, който се намира на територията на община Минерални бани.
Тази година в Международното изложение „Ваканция и СПА Експо“ се представят над 360 участника от 20 държави – национални туристически организации, туристически фирми, общини, курортни комплекси, хотелиери, авиокомпании, софтуерни компании, съпътстваща туризма индустрия, медии. За първи път във „Ваканция и СПА Експо“ се включат 40 нови изложители и представители на сектора от Босна и Херцеговина, Кения и Франция. В тазгодишното изложение впечатлени прави представянето на българските общини. На националния щанд на Министерството на туризма присъстват 22 съизложителя – общини, туристически сдружения, музеи и туристически организации.

2 коментара

  1. Анонимен каза:

    Mnogo mrasen vazduha v pampirovo ma anhelkova, sto taka, zasto marsite vazduha na pti4kite i trovite runtavelkite, me4kite, liskite?

  2. Анонимен каза:

    utre i v nationalnia kurort Stolipinovo!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache