„Комплекс Аквафентъзи“,  една идея и безброй преживявания! Доброто ви прекарване е гарантирано

Гостите могат да се насладят на уют, дискретност и спокойствие по време на своя престой

И в Кърджали вече има ресторанти, в които луксът не е само въпрос на обстановка и паркирани скъпи коли пред тях. Стойностните и изискани ресторанти като „Комплекс Аквафентъзи“ се отличават с това, че собственикът се е погрижил качеството на услугите – предлагане, приготвяне и сервиране на храна, да бъде съизмеримо с това, което може да открием в редица европейски ресторанти. Зад тях стоят професионалисти и посещението на едно такова заведение е една поредица от приятни и запомнящи се усещания. Прекараните часове създават спомени за отлична кухня, достойно отношение на персонала към храната и гостите и внимателно създадена атмосфера.За да се влюбиш в дадено място, е необходимо много повече от първокласна кухня, перфектно обслужване и приятен интериор.

Коя е тайната съставка на доброто прекарване?

Нещо, което не е включено в нито едно меню – преживяването! Любопитно е, че селекцията ястия са в доста широк спектър – свежи средиземноморски салати, топли и студени предястия, италианска паста и пици и традиционно барбекю – можете да избирате от всичко. Предложенията от кухнята се презентират изключително изискано, с подходящо обслужване и маниер. Винената листа допринася за отличното гастрономическо изживяване.“Комплекс Аквафентъзи“ е идеално място за срещи и събития: от бърз бизнес обяд, романтична вечеря за двама, неформална вечеря с близки и приятели, до по-мащабни събития – официални вечери, сватбени, юбилейни и други празненства. Една идея и безброй преживявания – доброто ви прекарване е гарантирано.Елегантност и качество откриват посетителите на ресторант АКВАФЕНТЪЗИ всеки път щом прекрачат вратите му. Вече добре познават тихото местенце, където прекарват обедните си почивки, но истината е, че вечер АКВАФЕНТЪЗИ се превръща в още по-привлекателно средище за изискана вечеря или бизнес среща.

 

“Нашата цел е да превърнем посещението Ви тук в прекрасно изживяване. В „Комплекс Аквафентъзи“ предлагаме нещо повече от храна и напитки. Тук ще получите спокойствие, чувство за сигурност и един незабравим празник.

„Вярваме, че едно място въздейства не само с видимите и осезаемите си елементи. Ние влагаме сърцата си в идеята за комплекс, в който да изпитате удовлетвореност, наслаждавайки се на качествена напитка в периферията на Кърджали, далеч от градския шум и забързаност. Едновременно с това в тиха и елегантна обстановка да опитате някой от специалитетите на нашия готвач и да усетите атмосферата на приятелство и непринуденост. Насладете се на нашите предложения“, сподели собственикът Метин Бекир.Ресторантът на комплекса разполага с 400 места на закрито за сватби, кръщенета, юбилеи, както и много други тържества. От ресторанта на „Комплекс Аквафентъзи“ се разкрива изглед към откритите плувни басейни и външен бар. Гостите на сватбените тържества могат да ползват безплатно паркинга на Комплекса, чийто капацитет е повече от 50 коли. „Изолираността на клуба и голямата му площ ще ви накара да заобичате това място и да стане вашата локация за релакс и забавление. Елате и оставете всичко останало в нашите ръце. Обещаваме, че ще се върнете при нас“, казва още собственикът на комплекса.

 

Галина КЮЧУКОВА

 

 

 

 

4 коментара

  1. ayse mehmed каза:

    prekrasno myasto za pocivka mnogo obslujliv personal .stahotna kuhnya

  2. Иван каза:

    А коронавируса…..

  3. Анонимен каза:

    КЪДЕ СЕ НАМИРА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.