điều kiện mở the tín dụng vay tiền tima vpbank mc2 تداول الخيارات الثنائية حلال ام حرام ngan hang truc tuyen vay tin chap hd sai gon

Нова заповед на инж. Хасан Азис във връзка с коронавируса

Заради коронавируса със заповед на кмета на община Кърджали инж. Хасан Азис до второ нареждане се преустановява функционирането на Туристически информационни центрове на    територията   на общината; Археологически комплекс ,,Перперикон“; Регионална  библиотека  ,,Никола Й. Вапцаров“   и   останалите  библиотеки на територията на общината; Спортен комплекс ,,Арпезос“ и останалите спортни зали и плувни басейни на територията на общината.
От днес се преустановява дейността на детска млечна кухня към Домашен социален патронаж.
На  домоуправителите на жилищните блокове е наредено да организират ежедневно почистване и дезинфекция на общите части на блоковете, включващо: брави на вратите, стълбищни парапети, асансьори, домофони, пощенски кутии и др.. Стриктно и точно да спазват режима за вписване на новопристигнали и новонастанени лица в домовите книги и да наблюдават карантинираните  лица от входа или блока за спазване.
Не трябва да се допуска посещението и събирането на повече от двама възрастни хора на открити и закрити обществени места.

22 коментара

 1. Димитър каза:

  Да копуваме ли газови маски и оръжия за самозащита? И да падаме ли в паника и истерия че ще се превърнем в зомбита?

 2. Анонимен каза:

  Защо толкова закъсняла реакция? Защо не изолирахте едновременно всички пришълци в региона? Толкова ли е трудно?

 3. От махалата каза:

  Добре няма да се съберем повече от 2 ма души, а какво ще кажете за предприятие с 2000 работници да продължава да работи и то без никакви взети мерки против вируса…

 4. Ташунко каза:

  Спокойно ще умрем всички без паника

 5. Анонимен каза:

  И това е теклас ..има сумати хора..Цеховете също..

 6. Анонимен каза:

  Щом се притеснявате толкова много за хората,тогава в рамките поне 10 дена закрийте всички работни места всеки да си стои вкъщи без да се притесняваме от кого ще пипнем вируса,докажете че ви пука за здравето на хората,проверявате ли фирмите?

 7. Anonimen каза:

  Znaci za teklas isumati cehove ne opasen toya korona virus viv vizrojdenci pocti vsicko raboti i stroiteli i stritelni magazini

 8. Анонимен каза:

  A kakvo mislite za teklasa tazi naredba ne vajili i za teklasa kıdeto rabotyat nad 2000 rabotnitsi

 9. Анонимен каза:

  В автобуса се извозват 50 човека , а на слизане ги карат да слизат по един и какъв е ефектаработят един до друг ……..??????

 10. Denis каза:

  A tiya birzi krediti zasto rabotyat i zasto tormozyat horata za pari tiya hora ot kide da nameryat pari da si platyat kato ne rabotyat

 11. Анонимен каза:

  Нелегалните бусове от чужбина които отиват и се връщат спазват ли карантина
  Или си затваряме очите? Както винаги

 12. Анонимен каза:

  Хасан ага спирай теклас имаше хора с температура днеска

 13. Фффф каза:

  До кога ще работят цехове те и шивачните фабрики. На какво разстояние са работниците.

 14. Денис каза:

  Шивашки цехове до кога ще работят. На какво разстояние работят. Защо не се вземат мерки

 15. Анонимен каза:

  Проверяващите отдавна са купени няма смисъл.

 16. Г101 каза:

  А дезинфекция на входа… с какво?! Нали трябват пари за тая работа! Едва ли има вход, който да може да си го позволи! Или дайте да прехвърлим отговорността на домоуправителя, да не е на Общината и кмета! Отпуснете пари и домоуправителите ще организират почистването!

 17. Анонимен каза:

  Кмете, не можеш да прехвърляш отговорността си на домоуправителите! Дай препарати и ще организираме почистване, недей така да си измиваш ръцете!

 18. Мери каза:

  Кметът си мисли, че като напише заповед, го е организирал – и вече не е отговорен. Ами и домоуправителите да напишат правило за почистване, могат и график да направят – и така да прехвърлят отговорността на живущите във входовете. Това е глупаво, кмете! Раздай препарати на домоуправителите и тогава можеш да прехвърлиш отговорност, с писане на заповеди нищо не става!

 19. анонимна каза:

  Хора за Народа не се Мисли…….. Правителството тръгна с Мощни Обещания да се Погрижим за Народа.Да хвърлим прах в очите на простоватия овчи народ..Две седмици се чува само,ток вода,маски.Къде е Гладния народ без капитал без провизии…….Първо трябваше да се почне акция за Народа ,безсрамници такива..Отчитате дейност за да лапате пари Вие,че Уж сте реализирали нещо да Ви пълнят от ЕС с пари.Доброволци за какво…….Да отчетете после,платено е за тях ,а хората ще са Доброволци да рискуват без пари да помагат на Народа…Всички Държави доставят по домовете провизии .Маски се раздават на хората без пари ,дезинфектанти…..Само в България си купуваме всичко…Има хора които нямат роднини,близки крепят се на наеми ще бъдат изгонени и ще останат на улиците…Защо не помислихте за Народа.Ще настъпи глад ,на хората свършват провизиите.. Ще настъпи хаус на кражби,обири…Какво ми мислете за плащане на тока и вода, Лапачи от Еврпоейския Съюз.Първа стъпка трябваше да Ви бъде Народа.маски за Народа не по службите да раздавате..

 20. Анонимен каза:

  Шивачни фирми сьщо работят, трябва да се спрат.

 21. Анонимен каза:

  Vie nali go izbrahte tosi kmet…da go slushate…i da go opazite zdrav! Toi ako vi izbiaga s niakoi krasiv viruz posle koi sha e kmet?!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!