Няма пратени проби за изследване, над 450 са поставените под карантина в област Кърджали

Няма изпратена проба за изследване на съмнителен пациент, а карантинираните лица в област Кърджали вече са над 450, съобщи д-р Виктор Кирчев, директор на РЗИ в Кърджали.

Карантината се спазва, проверките продължават.  Постоянно се променят – едни отпадат, други нови влизат. Броят е завишен в сравнение с предишните два дни.

През последните 24 часа няма изпратена проба за изследване от област Кърджали. Последната беше от Момчилград и тя се оказа отрицателна.

2 коментара

  1. анонимен каза:

    Бе какъв съмнителен пациент? На всички с вирусни симптоми ,пробите трябва задължително да се изпращат, каза ген. Мутафчийски иначе е грубо нарушение. Пращайте всичко проби на такива с кашлица ,хрема висока температура и т.н., хората за какво даряват пари и тестове или какво ли не ,за да не се изпускат нещата и да се овладее на време пандемията.

  2. анонимен каза:

    И как няма изпратени проби пък изведнъж цъфна болен в Кърджали ?Кога точно е изпратена пробата на болния? Кой може да отговори на това разминаване. А на жената на болния не е ли взета проба или ако даде симптоми?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.