Касапница в Елхово: Тийнейджър закла шефа си, прободе го 15 пъти

Окръжната прокуратура в Ямбол наложи 72-часов арест на 19-годишен, обвинен за убийството на работодателя си. Престъплението е извършено на 2 април  тази година.
Към 23.30 часа същия ден жертвата – 42-годишен мъж бил в дома на нападателя в Елхово. С тях, разкриха източници, близки до разследването, била и майка на младежа. Баща му бил на втория етаж на къщата.
Неочаквано, в разгара на вечерта, нападателят взел нож и започнал яростно да нанася удари в тялото, в шията и в главата на госта. Трагедията се разиграла пред очите на майката. По-късно аутопсията установила 15 прободни рани в тялото на жертвата.
Мъжът не е имал никакъв шанс да оцелее.
Той е задържан три часа след убийството в нива между Ямбол и Елхово, където се укривал.
Срещу него вече е повдигнато обвинение. Прокуратурата вече му е наложила 72-часов арест. Магистратите ще настояват за постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража“.

blitz.bg

11 коментара

 1. Аноним каза:

  Дайте му доживотен затвор на тоя……да го плющат цял живот а ако има как пуснете ме и мене при него и ….

 2. Анонимен каза:

  За отнемане на човешки живот да има смъртна присъда,да отнемеш живота на шефа си който ти е дал хляба , какъв то да бил повода нямаше право да отнеме човешки живот.мир на праха му.

 3. Хасан каза:

  Това момче трябва да бъде наказано жестоко предвид жестоко убийство извършено от негова страна ..моля ви тона момче остави 3 деца и жена ..майката е любовница на покойният човек затова е убит човека

 4. Анонимен каза:

  А вие дето знаете много ще позволите ли на майка си и любовникът и да си говорят как ще се е..т? Жалко за младежа и дечицата на починалия. Всеки си получава заслуженото!

  • Slavka98 каза:

   Точно ! Лично аз познавам момчето и знам колко мил и добър беше спрямо приятелите си но това е извършено в следствие на гняв и ярост спрямо това което е извършил и двамата работиха там ….. И явно му е дотегнало и до там жалко за момчето ……..

 5. Анонимен каза:

  Смърт за изверга! Каквото и да е, абсолютно няма право да отнема човешки живот! Познавах жертвата, беше страхотен човек!

 6. Slavka98 каза:

  Жалко жалко

 7. Анонимен каза:

  Това което стана е голяма трагедия жалко за семейството на починалия

 8. Гого каза:

  Почивай в мир Сали.ти беше страхотен .

 9. Анонимен каза:

  Ole boje

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.