Две български фирми искат да спонсорират ФК „Левски“

Две български фирми проявяват интерес да спонсорират ФК „Левски“, разкри изпълнителният директор на „сините“ Павел Колев. Той е получил писмата от тях днес и още не е имал време да се запознае с предложенията. Едната е голяма фирма, уточни Колев. отделно от това клубът води разговори и с чужда компания от доста време, но в момента се проверява нейната история и паричните ѝ потоци.

„Водим разговори и с една чуждестранна фирма, аз очаквам проверка за почтеност, която се прави в чужбина, защото „Левски“ не може да се идентифицира с офшорна компания“, добави Павел Колев.

За него циркът от сутринта с джиросаните акции, изпратени по Сашо Диков от Божков за Борисов, и впоследствие отказани, е недостоен за „Левски“.
„За мен „Левски“, като клуб със 106-годишна история, не заслужава това, което му се случва в момента“, категоричен беше Павел Колев. Той призна, че е останал изненадан от хода на хазартния бос, който се укрива в Дубай, защото се е опитал да го убеди да прехвърли акциите на клуба, за да не е той с вързани ръце.„

Колев благодари на феновете на синия клуб за подкрепата, че не са оставили отбора си, въпреки че моментът е труден за всички. На този етап има и пълно разбиране от играчите за забавяне на плащанията, всички знаят каква е ситуацията, всички го приеха спокойно“, каза още Павел Колев. Все още не са готови резултатите от PCR-тестовете на футболистите.

„Имаме готовност за тренировъчен процес, чакаме резултатите от изследването“, каза изпълнителният директор на „Герена“. На играчите са били направени и функционални изследвания.

Източник: КРОСС

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *