Сутрешният прием на деца в ДГ“Мир“-Кърджали премина спокойно

Приемането на децата в първия ден от рестартирането на работата на Детска градина „Мир“ в Кърджали премина успешно и спокойно.
Това увери директорът Мая Петкова. Персоналът е оборудван със защитни скафандри и се спазват всички противоепидемични изисквания. Броят на постъпилите деца, съответстваше на броят на заявените.
Ето какво коментира за БНР – Кърджали директорът Мая Петкова: „Горе-долу се препокри създаденият график от всички групи. Може би от всяка група не дойдоха по 2-3 деца, така да кажа. Нямаше никакви притеснения от страна на родителите. Всичко мина много спокойно, така, както бяхме обяснили по групите. Съответно всички родители спазваха точния час за прием на децата. Децата с радост бяха зажаднели за своите учителки. Ние имахме и безконтактен термометър с който много бързо ставаше приема. В една от групите, родител, също донесе безконтактен термометър. Той също много улесни приемът. Така, че нямаше никакви проблеми“,
Източник: БНР – Кърджали

1 Отговор

  1. . каза:

    Защо върнаха моито дете.Не искат деца ли.Направете проверка в всички градини и се допитаите със родителите им..Леличките не искат много деца…Тогава им намалете заплатите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *