110 деца в община Кирково се завърнаха днес в детските градини, кметът Шинаси Сюлейман ги зарадва с подаръци

Осем детски градини в община Кирково отвориха врати днес. След близо тримесечното им затваряне заради пандемията от коронавируса в тях се завърнаха около 110 деца. Очаква се до края на седмицата да бъдат записани още. Лично кметът на общината Шинаси Сюлейман посети работещите детски градини. На място той провери как се спазват указанията на Министерството на здравеопазването, Министерството на образованието и науката и други държавни институции  за организиране на дейностите в детските градини след възстановяване на приема на деца в условията на извънредна епидемична обстановка.

По случай днешния празник 1 юни – Международен ден на детето кметът поздрави всички дечица и им пожела да са здрави, безгрижно и  щастливо детство с много мечти, смях и приятели. Зарадва лично всяко дете с подаръче.

За всичките 135 мини абитуриенти, които се разделят с детските градини тази  година,  са осигурени книжки с лично послание от кмета, както и лакомства.

Днес, когато се провежда зрелостния изпит по български език и литература, всички абитуриенти  от трите средни училища в общината получиха сувенири и поздравителни адреси от  кмета на общината.

Нов живот

 

 

 

 

 

1 отговор

  1. Сашо каза:

    Къде са тия деца чак 110 .Малко съмнителна бройка като една от най големите градини не отвори вратите си (Чорбажийско)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!