Васил Божков пак с „разкрития“. Цветомир Найденов му се подиграва

„За тези, които не са разбрали приказката“, написа тази сутрин в страницата си във фейсбук бизнесменът с 18 обвинения Васил Божков и публикува схема как според него се е случила историята със закона за хазарта.
По-късно Божков добави: „Февруари тази година Влади Горанов ми назначи данъчна ревизия. Тя ще установи, че след плащане на всички данъци съм теглил огромни суми в брой от личната си сметка. Всичките ми останали разходи са плащани по банков път. Тези пари не са налични в брой. Къде са?

Бившият съдружник на Божков Цветомир Найденов, който подаде сигнала в прокуратурата срещу него веднага му отговори във фейсбук:
Ха-ха-ха! Велинградският Чери Баба показа, че е теглил големи пари в кеш през годините и пита къде са парите? Ми ка̀жи ти бе, Чери? По банков път ли плащаше на жените с фриволно поведение, мокрите поръчки, на иманярите, за оргиите в офиса, за хакерските атаки, за десетките служители на ДКХ, НАП, ДАНС, МВР, СГС, ВАС, които са били на хранилка при теб, на десетките любовници, на футболните съдии, на някои футболисти да играят “ неправилно” , в Куршавел, Халкидики, Миконос…Сардиния как плащеше сметките по 10 000, 100 000, 400 000 евра…Чери Баба, аз се чудя при твоето криминално досие, ти въобще имаш ли някакви разходи по банков път, освен за ток и вода?

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.