Семейство на заразен от COVD 19 от Момчилград даде положителни проби за коронавирус, мъж от Кърджали – също

Семейство на заразен с COVID -19 от Момчилград даде положителни проби за коронавирус, мъж от Кърджали също. Това съобщи за Кърджали бг вести д-р Таня Беловска, директор на дирекция „Надзор на заразни болести” в Регионалната здравна инспекция.
Д-р Беловска сподели, че заразените от Момчилград са мъж на 62 г. и жена на 59 години. Те са родители на приет в инфекциозното отделение на Многопрофилна болница за активно лечение „Д-р Атанас Дафовски” млад мъж на 34 години.

Двамата родители са в добро общо състояние и са останали на домашно лечение.
На амбулаторно лечение е и 53-годишен мъж от Кърджали. Вчера той е потърсил лекарска помощ, след като е вдигнал температура и кашлял. Оказало се, че е бил контактен с пациент от белодробното отделение на МБАЛ „Д-р Атанас Дафовски”, където в началото на месеца се разпространи инфекция от COVID 19.
Георги КУЛОВ

1 отговор

  1. ЛАБОРАТОРИЯ каза:

    ДаЙте правилна информация моля , иначе населението ще си отиде от клюки в Момчилград !На семейството състоянието е в рамките на нормалните граници и са си в къщи и живи и здрави И СЕ ЛЕКУВАТ ОТ КЪЩИ ! Момчилград да не мисли какви лъжи ще измисли по адреси на хората а да зНае , че нулевия ЗАРАЗИТЕЛ /ЛИ са сред тях ! Това момче е заразено а не носител ! Майлко ли европейци обикалят по улиците на града Ви !!!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.