Каракачанов: Не мисля, че ще се стигне до служебно правителство

Министърът на отбраната Красимир Каракачанов не очаква да се стигне до служебно правителство до края на мандата на 44-то Народно събрание, въпреки всичките скандали, които се натрупаха около правителството. Това той сподели пред камерата на „Патарински LIVE“.

Просто не виждаме алтернативата в момента. От Обединените арабски емирства ли? Това не е алтернатива“, категоричен е Каракачанов, визирайки медийната кампания на издирвания бизнесмен Васил Божков.

Министърът бе на посещение в Своге, където бе част от десетата годишнина от подновяването на младежките гвардейски отряди. Той подчерта, че е особено важен фактът, че една традиция е подновена и децата могат да възвърнат любовта и вярата си към българската армия.

Екипи на Военна полиция представиха част от бойното си снаряжение. На практика всички оръжия са били част от реални мисии.

Някои смятат, че сега сме във втората вълна от коронавируса, но виждате, че и тя не е толкова страшна. Ако всички спазват съответните мерки, ще преминем и през това успешно“, каза още министърът по отношение на коронакризата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.