В Крумовград обявиха победителите в общинския кръг на конкурса за детска рисунка „С очите си видях бедата”    

Известни са победителите от общинския кръг в Крумовград в  конкурса за детска рисунка „С очите си видях  бедата”. За областния кръг в Кърджали бяха класирани над 40 рисунки. Те бяха оценени от комисия, в която участваха заместник-кметът на община Крумовград Неждие Акиф, главен инспектор Николай Баковски – началник на РС ПБЗН в Крумовград, Румяна Пилева – учител в СУ „Васил Левски” в Крумовград и представители на Дирекция „Образование и социални дейности”  към общинската администрация.

На първо място във възрастовата група от 7 до 10 години е класирана рисунката на Боянислав Михов от училището в Аврен, на второ на Антонина Токова от същото училище и на трето на Николай Петров от СУ „Васил Левски” в Крумовград.

В групата от 11 до 13 години най-добре се представи Василка Димитрова от ЦНСТ в Крумовград, следвана от Суде Селяхтин от СУ „Васил Левски” в Крумовград и Даниел Алексиев от училището в Аврен.
Сред участниците в групата от 14 до 18 години победител е Несрин Ангелова от СУ „Васил Левски” в Крумовград, на второ място е Силвиана Михова от същото училище и на трето – Керем Садък от училището в Поточница.

Нов живот

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *