Докога тези чешми в Градската градина в Кърджали ще бъдат без вода?!

През последните дни започнахме да получаваме повече сигнали от наши читатели и граждани за проблеми в града. Изглежда извънредната епидемична обстановка е изострила чувствата им на нетърпимост. Днес след обяд недоволен кърджалия се оплака, че в чешмата в Градската градина няма вода. По неговите думи в целия град е така, уличните чешми са пресъхнали, което е срамота за управата. Пита защо не се пускат чешмите, да не би да е заради пандемията от коронавируса, да не се събират много хора около тях. Но в никаква заповед не е прочел, че чешмите трябва да се държат без вода като противоепидемична мярка.

Нов живот

6 коментара

 1. Анонимен каза:

  В един голям български филм от един голям български актьор беше казано, че Икономията е майка на мизерията. Спрени чешми, затворени тоалетни и много други неща.

 2. Анонимен каза:

  Кмете нищо не те интересува в града ни.
  Хубав ни е града ама изоставен.
  Трябваше да си ходиш отдавна,защото отдавна не хаеш за нищо.
  Толкова ли няма общината пари за да могат поне вода да пият хората?
  Срамота ,срамота.
  Обкръжението ти те тегли надолу.
  Некадърни хора и те лъжат за да са добре.
  Да наистина не можеш да огрееш навсякъде но се замисли защо хората недоволствот без значение за какво става въпрос.
  Има защо да го правят защото в общината на някой се обръща внимание а на други не.
  А всички граждани са равни.

 3. Анонимен каза:

  От началото на епидемията е така. Навярно е като противоепидемична мярка, но си е чиста простотия, Дължим го на нечия тъпотия.

 4. анонимен каза:

  От години е така. Градът е мръсен, обрасъл в треви и бурени. Никъде не личи грижа , а камо ли стремеж към естетика .

 5. Анонимен каза:

  ВАЖНОТО Е ЧЕ БЛОКОВЕТЕ НИКНАТ КАТО ГЪБИ, ПОЧТИ ПРАЗНИ И ПОМЕЩЕНИЯ ПОД НАЕМИ НЕЗАЕТИ,УЛИЧНО ОСВЕТЛЕНИЕ НИКАКВО ИЛИ ТУК ТАМЕ,ВЛИЗАШ И ИЗЛИЗАШ ОТ ГРАДА ТЪМНИЦА ВЗЕМЕТЕ ПРИМЕР ОТ ХАСКОВО ,ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ ОТ НАД 20 ГОД. – ТРОШЛЯЦИ ИЛИ 2-3 ПО ГОЛЕМИ АВТОБУСИ ОТ ВТОРА УПОТРЕБА В КОИТО НЯМА ПРОВЕТРЕНИЕ ЩЕ СЕ ИЗДУШИМ И С МАСКИТЕ,ПУСНЕТЕ И МАРШРУТКИ КАТО В ДРУГИТЕ ОБЛАСТНИ ГРАДОВЕ ОБИКАЛЯМЕ ТРИ КВАРТАЛА А ПО НОВИЯ МОСТ СТЪЛБОВЕТЕ ЗА ТРОЛЕЙБУСИ ТАКА И ЩЕ ИЗГНИЯТ .СКОРО ЩЕ ДОЙДЕ ЕСЕНТА И ЗИМАТА ГРАДЪТ ЩЕ ПОТЪНЕ В МРАК ОТ 17 ЧАСА БУЛ. БЕЛОМОРСКИ ,ОКОЛО БОЛНИЦАТА НАСТАВА ПЪЛЕН МРАК И ДЕЖУРНИТЕ СМЕНИ ВЪРВЯТ С ФЕНЕРЧЕТАТА В РЪЦЕ ,КАТО НЕ ВЕДНЪЖ СМЕ СЕ ПРЕПЪВАЛИ И ПАДАЛИ В НАТРОШЕНИТЕ ПЛОЧКИ ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ.МНОГО ОЩЕ ИМА ДА СЕ ПИШЕ МНОГО СЕ НАЯДОХТЕ И НЕ ВИ ПУКА ЗА ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРИЦА.
  НО И ВСЯКО НАЧАЛО ИМА И КРАЙ И ЩЕ ОТГОВАРЯТЕ ПРЕД ДРУГИ СИЛИ СЛЕД ВРЕМЕ.

 6. Хасан каза:

  Не критикувайте,защото градът ни е включен в списъка за най-добро управление в ЕС.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.