Главният прокурор заяви, че с откраднатите милиарди от българския народ се оказва натиск върху властта

Оказва се натиск от медии и политици, които си сътрудничат с Васил Божков и Цветан Василев. Финансирането е с откраднати милиарди от българския народ. Няма да позволим ОПГ да диктува дневния ред , заявява Иван Гешев. „Политици и олигарси да плащат на провокатори, за да употребят гражданската енергия, не е ново. Новото е, че този, който следваше да е обединител на нацията – Радев, подкрепи бегълците от правосъдието. Ние продължаваме в името на бъдещето на Родината!“ Това написа главният прокурор Иван Гешев минути след като спецпрокуратурата публикува записи за сговор срещу правителството и прокуратурата от страна на Васил Божков с журналисти и депутат от БСП. Той каза още, че Радев, който следва да е обединител на нацията, е подкрепил бегълците от правосъдието. От разпространени аудиозаписи се вади заключение, че Васил Божков от Дубай е организирал протестите от последните дни у нас. В прав текст в разговор с депутата Александър Паунов, хазартния бос, съобщава, че е изпратил около 10 хиляди души, за да не е вял протеста, защото в противен случай ще има едва 2 хиляди души, които няма да направят нищо. Божков коментира също и доволен, че тълпата добре се управлява от социалните мрежи.
От други разговори става ясно, че Васил Божков обсъжда и как да падне правителството, а след това да обезкървят прокуратурата и с Огнян Стефанов, който се води собственик на сайта „Фрогнюз“ и приближен на Цветан Василев. Преди години името на Стефанов бе замесен и в аферата „Опасните“ с тайни документи от ДАНС и службите.
От Днес

4 коментара

 1. Анка Бакалова каза:

  Чудят се какво да измислят, за да компрометорат Радев. А къде всъщност са парите от КТБ ? Някой казват в Борисов , Пеевски и Доган. Защо никой нищо не разследва, а едни есемеси, чиято достовеврност е съмнителна!

 2. Анонимен каза:

  КАКВО ДА КОМЕНТИРАМ
  ПРОДЪЛЖАВАТ С УНИЩОЖЕНИЕТО НА БЕДНИТЕ
  ДРУГИТЕ СИ ЖИВУРКАТ.

 3. Един от Тримата каза:

  Ама то за 30 години всички които управлаваха малко или много Крадоха, а за последните 10години даже и се надпреварваха кой колко може да усвои

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.