Борисов за видеото от спалнята му: Това е проникване на престъпна група. Години наред е планирано!

В разгара на протестите премиерът Бойко Борисов отново се пусна на живо във Фейсбук, шофирайки джипката.

Заедно с него е зам.-регионалният министър Николай Нанков.

Те инспектират новия участък на Околовръстното шосе – изграждане на нов мост над река Искър.

С тях е пиарката на премиера Севда Арнаудова.

Борисов коментира и появилото се днес видео от спалнята му – отново с чекмедже на нощното шкафче, пълно с пачки и златни кюлчета.

Става въпрос за човек, който снима  с телефон и се разхожда из цялата държавна резиденция.

Премиерът няколко пъти определи видеото като аранжировка и обобщи, че от него се вижда единствено, че живее като аскет.

Нанков, видя ли? Какво се оказа – Борисов го няма и изскача шпионин. Аранжира снимки, два, три пъти, за да имат автентичностВлязъл, снима, обикаля тайно. Крие се. Вижда се, че живея като аскет. Минава покрай касата ми, представи си – има каса, пък си слагаш парите в чекмедже! Има рафтове, четири чекмеджета под гардероба, под телевизора. Видя се само мъжки дрехи при мен, за съжаление – един рафт с лекарства … Снимат лекарствата, снимат всичко, както си е било.

Как пък знае този човек да отиде в това чекмедже?

Защо не отиде в другите чекмеджета, а отиде точно в това – защото някой го е аранжирал.  Кой знае, че точно в това чекмедже има нещо, защо отваря точно това чекмедже. Защо?“, задава си въпроса Борисов.

 

И отговаря: „Защото го е аранжирал. Някой е стоял до мен, правил е записи и аранжира всякакви слухове“.

Живея като аскет в неремонтирано от Станишев още жилище, само лекарства, казармено подредени дрехи, мъжки, само мъжки, няма женски, живея сам като куче и някаква сянка пълзи и снима, това е. 

Добре, че го пуснаха в паниката този клип„, коментира поредния компромат Борисов

„Не искам да хвърлям вина върху момчетата (от НСО), да хвърлям върху тях отговорност. Те не са ни виновни. Аз съм доверчив човек. Когато има престъпна група за проникване… това е страшно! Хубаво, че снимаха тоалетната, че е на същия етаж“, посочи още той.

„Това е планирано години наред. Това е някой, който извършва престъпна дейност. Плашил се е , че в един момент ще го разкрия. Той е знаел, че ще дойде такова време  да го хвана“, заявява Борисов, но не разкрива кого визира.

Диктовката е на кой? Кой всеки ден се занимава с това?“,  задава няколко пъти въпроса премиерът и даде отговор: „Фигуранта“.

Днес Борисов използва определението „фигуранта“ по адрес на президента Румен Радев, като заимства израза от обвиняемия бизнес Васил Божков, който го използва в един от разпространените от прокуратурата записи.

Пиарът  на премиера Севделина Арнаудова, която се возеше в автомобила, попита дали докато го няма (утре Борисов ще участва в заседание на Европейския съвет – б.р.) „аранжировката може да стане сериал“, премиерът отговори отрицателно: „Не, няма, защото ние с Радев отпреди 2 години имаме код на вратите“. 

Най ме притеснява, че са ме снимали докато спя. Защото, когато спи човек могат да го дрогират, да му бият инжекции, да го отровят… могат да му направят всичко! Могат да му пръснат в носа зараза. Може всичко!„, говори си Борисов

Освен охраната на портала на къщата, друга охрана в къщата няма, разкри още премиерът.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.