Силно кърджалийско представяне на турнири по плажен волейбол – Константин Митев най-полезен играч в София, Манол Янев и Стефан Башев грабнаха купата в Димитровград

Със забележително кърджалийско участие бе белязан турнирът по плажен волейбол на кортовете на София Бийч през уикенда. Сръбският тандем Милош Милич – Джордже Класнич спечели с 2:1 след рекорден тайбрек, завършил 26:24 срещу българския дует Бранимир Грозданов и Константин Митев от Кърджали. Сребърният медалист Митев бе обявен и за най-полезен играч на турнира.

„Много добро представяне на волейболистите от Кърджали, както на турнира в Димитровград, така и в София на кортовете на София Бийч. С бронзовите медали в София завършиха победителите от първия кръг на държавното първенство Милен Стоянов-Мирослав Градинаров. Варненската двойка победи Георги Стоянов и другия известен състезател от Кърджали Димитър Калчев с 2:1 в спора за третото място“, коментира за БНР – Радио Кърджали Милко Багдасаров, президент на Волейболен клуб „Арда“ и председател на Комисията по плажен волейбол.

През изминалия уикенд се проведе и още един турнира по плажен волейбол – този в Димитровград. Там на финала доминираха кърджалиците Манол Янев и Стефан Башев.
Двойките от София и Бургас останаха на трето и четвърто място.

Манол Янев и Стефан Башев грабнаха купата на турнира в Димитровград

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *