Борисов: До 2-3 дни съм подготвил решения, ще успокоим хората (ВИДЕО)

„До 2-3 дни съм подготвил интересни решения, ще успокоим хората. Те са тежки решения“. Това заяви премиерът Бойко Борисов, който инспектира тази сутрин строителството на пътища в страната. С него е зам.-регионалният министър Николай Нанков.

„Тежките решения е важно да ги взима човек. Аз моите съм ги взел. Другите да му мислят”, каза още премиерът. „Казват, че искат да влязат в парламента, за да бъдат силна опозиция. А кой ще доведеш? Как може програмата на една политическа партия да е да влезнат в парламента? Да ходят 3 пъти в седмицата на работа и да взимат заплати”.

Борисов коментира скандалния запис на Христо Иванов за Маджо.

„Гузната физиономия не можеш да си оправдаеш“, заяви премиерът. И допълни, че щом е видял клипа го е препратил на шефа на „Да, България“, „не за друго, а да си види гузната физиономия“.

 

Нанков пък изтъкна, че от вчера Иванов си е сменил версията за скандалното видео няколко пъти.

„Двуличието ще ги плесне със страшна сила. Всичко рано или късно излиза наяве. Да си погледне гузната физиономия. Всички я видяха”, каза Борисов.

 

Премиерът Бойко Борисов обяви, че е взел решения, които определи като „тежки“. Той каза това по време на обиколка на строежа на автомагистрала „Европа“, без да посочи какви са тези решения и кога ще ги огласи:

„Тежките решения е важно, докато ги вземеш. Аз моите съм ги взел …Винаги като имаш решения, като си наясно със себе си е ясно, другите да му мислят“, заяви Борисов във видео, излъчвано на живо през личната му страница във Фейсбук.

Днешните изказвания на премиера идват на фона на продължаващи антиправителствени протести с блокади на кръстовища в София и Варна.

4 коментара

 1. Анонимен каза:

  :-))) kva fanelka sa mu dali ot firma Merak…:-)))

 2. Койна каза:

  Само оставката е успокоение, това е единственото решение!

 3. Иван каза:

  Прав е Бойко! Всичко рано или късно излиза наяве.Чакаме оставката за да излезе всичко наяве!

 4. Анонимен каза:

  За 11 години управление нищо не направи, но сега за 2-3 дена всичко ще оправи. Като приказката за оня студент който казал дайте ми конспекта и утре се явявам на изпит.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.