Бъди един от АРДА, купи карта, подкрепи отбора!

Стартира продажбата на абонаментни карти за сезон 2020/2021г. Тази година кампанията ще премине под мотото: „Бъди един от АРДА, купи карта, подкрепи отбора“. Чрез специална 3D анимация на официалната трибуна на АРЕНА АРДА, всички фенове на отбора ще могат да видят и уникалното видео, свързано именно с кампанията.
Картите може да закупите всеки ден от „АРЕНА АРДА“ или да се обадите за повече подробности на тел.0893 414032 – Ерай Салиф Те ще бъдат валидни както за всички домакински мачове от efbetЛИГА, така и за срещите от турнира за Купата на България, в които АРДА ще бъде домакин.

Цените за абонаментните карти са следните:
Сектор „Б“ – 100 лв
Сектор „В“ – 150 лв
Сектор „А“ – 160 лв
Сектов „А“ ЛОЖИ – 200 ЛВ
Сектор „А“ – ВИП ЛОЖИ 1000 ЛВ

Всеки привърженик на АРДА закупил годишна абонаментна карта, ще може да се възползва от специална отстъпка от 5% за стоки закупени от новия фенмагазин. Преди няколко дни официално бе представена новата екипировка на АРДА, която е направена единствено и само по поръчка на клуба.
Ръководството на ПФК АРДА би искало да съобщи, че закупилите абонаментни карти ще са с предимство при влизане на домакинските мачове на отбора. Това се налага след като министерство на младежта и спорта, РЗИ, министерство на здравеопазването, въведоха специални изисквания за допускане на фенове по трибуните, заради епидемичната обстановка в страната от COVID19. Според тези изисквания във всеки сектор може да има максимум 1000 зрители. Това означава, че: ако за даден сектор има продадени 500 абонаментни карти, в свободна продажба на касите ще бъдат пуснати още 500 билета.
„Един град, една община, една област, САМО АРДА“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *